Blåbærcrumble

Én af de nemmeste desserter at lave. 

Og så smager den bare godt! 

Få opskriften herunder.  

OPSKRIFT PÅ BLÅBÆR CRUMBLE

Ca. 6 portioner. 

INGREDIENSER:

  • 300 g blåbær, frosne

  • 150 g havregryn (glutenfrie, hvis du ikke tåler almindelige)
  • 100 g mandler
  • 3 spsk. kokosolie
  • 2 spsk. kokossukker
  • 1 tsk. Chai blend

 

KOKOSFLØDESKUM: 

Tåler du ikke almindelig flødeskum kan du lave dit eget. Jeg elsker kokosflødeskum. 

DU SKAL BRUGE:

  • 2 dåser kokosmælk, stået i køleskabet natten over.
  • 1 tsk. vaniljepulver

Tricket til en succesfuld kokosskum er, at lade kokosmælken stå på køl natten over. 

Tag den fede del af kokosmælken og pisk den sammen med vaniljepulveret indtil den har en flødeskumsagtig konsistens. 

Jeg elsker i øvrigt den økologiske version fra Coop i karton - den er altid god! 

 

FREMGANGSMÅDE:

Kom havregryn, mandler, kokosolie, kokossukker og kanel i en foodprocessor og kør det til en smuldret konsistens.

Tænd ovnen på 175 grader. Smør et tærtefad med kokosolie og fordel blåbær i bunden og top med crumblen. Bag den i ca. 20 min.

Server med flødeskum og nyd! 

 

Billedet er taget af dygtige: Maria Engbjerg.

Ældre indlæg
Nye indlæg
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom
Se produkterne i shoppen her

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods