Én af de nemmeste desserter at lave.
Og så smager den bare godt!
Få opskriften herunder.
OPSKRIFT PÅ BLÅBÆR CRUMBLE
Ca. 6 portioner.
INGREDIENSER:
-
300 g blåbær, frosne
- 150 g havregryn (glutenfrie, hvis du ikke tåler almindelige)
- 100 g mandler
- 3 spsk. kokosolie
- 2 spsk. kokossukker
- 1 tsk. Chai blend
KOKOSFLØDESKUM:
Tåler du ikke almindelig flødeskum kan du lave dit eget. Jeg elsker kokosflødeskum.
DU SKAL BRUGE:
- 2 dåser kokosmælk, stået i køleskabet natten over.
- 1 tsk. vaniljepulver
Tricket til en succesfuld kokosskum er, at lade kokosmælken stå på køl natten over.
Tag den fede del af kokosmælken og pisk den sammen med vaniljepulveret indtil den har en flødeskumsagtig konsistens.
Jeg elsker i øvrigt den økologiske version fra Coop i karton - den er altid god!
FREMGANGSMÅDE:
Kom havregryn, mandler, kokosolie, kokossukker og kanel i en foodprocessor og kør det til en smuldret konsistens.
Tænd ovnen på 175 grader. Smør et tærtefad med kokosolie og fordel blåbær i bunden og top med crumblen. Bag den i ca. 20 min.
Server med flødeskum og nyd!
Billedet er taget af dygtige: Maria Engbjerg.