Kan vi blive enige om at pandekager til morgenmad er bare sådan liiidt lækkert?
Meen det kan også tage noget tid at få lavet en stor Rasmus klump stak?
No worries, her er en opskrift, som ikke tager hele din lørdag formiddag.
OPSKRIFT PÅ MORGENGRØD PANDEKAGER
2 portioner.
INGREDIENSER:
- 1⁄2 portion God morgengrød
- 2 spsk. knuste hørfrø + 6 spsk. vand, eller 2 æg
- 1 dl valgfri plantebaseret mælk
- Kikærtemel
- Kokosolie til stegning
TOPPINGS: (vælg selv)
- Nøddesmør
- Plantebaseret yoghurt (f.eks.kokos-, havre- eller soja yoghurt)
- Bipollen
FREMGANGSMÅDE:
Rør de knuste hørfrø sammen med vandet og lad det trække i 10 min. Dette springes over hvis der bruges æg.
Kom grøden i en skål og kom den sammen med æg, mælk og kikærtemel til konsistensen er tyk og fast.
Varm en pande op til medium varme og smelt kokosolien. Brug 2 spsk. dej til hver pandekage. Steg pandekagerne til de er faste på oversiden ca. 4-5 min. Vend dem og steg dem yderligere ca. 1 min. på den anden side.
Fordel pandekagerne på 2 tallerkener og server dem med toppingen.
Nyd!