Disse muffins med creme er så lækre! Og du opdager slet ikke, at der har sneget sig en grøntsag med i dem. Kan du mon gætte hvilken?
Opskriften og svaret finder du herunder.

OPSKRIFT PÅ GLUTENFRIE MUFFINS MED CREME
6 stk.
INGREDIENSER:
- 3 modne bananer
- 2 1⁄2 dl blomkål, i buketter
- 3 1⁄2 dl kastanjemel (andet glutenfrit mel kan bruges)
- 100 g. mandler, groft hakkede
- 2 spsk. tahin
- 1 spsk. kokossirup
- 1 spsk. blå birkes
- 1 tsk. kanel
- 1⁄2 tsk. kardemomme
- 1 nip salt
CREME:
-
4 dl cashewnødder, udblødt i min. 1 time
-
1–1 1⁄2 dl kokosmælk
-
1 tsk. vaniljepulver
- 1/2 tsk. Brain blend
FREMGANGSMÅDE:
Kom alle ingredienser til muffinsene, undtagen mandlerne i en foodprocessor og kør det til en jævn konsistens. Rør mandlerne i og fordel dejen i muffinsforme.
Bag dem ved 175 grader i 40 min.
Kom alle ingredienserne til cremen i en foodprocessor og kør det til en jævn konsistens.
Lad muffinsene køle helt af inden de toppes med cremen.
Server en varm kop til, f.eks. Brain blend.