Glutenfrie muffins med creme

Disse muffins med creme er så lækre! Og du opdager slet ikke, at der har sneget sig en grøntsag med i dem. Kan du mon gætte hvilken?

Opskriften og svaret finder du herunder. 

Glutenfrie muffins med creme

OPSKRIFT PÅ GLUTENFRIE MUFFINS MED CREME 

6 stk.

INGREDIENSER:

  • 3 modne bananer
  • 2 1⁄2 dl blomkål, i buketter
  • 3 1⁄2 dl kastanjemel (andet glutenfrit mel kan bruges)
  • 100 g. mandler, groft hakkede
  • 2 spsk. tahin
  • 1 spsk. kokossirup
  • 1 spsk. blå birkes
  • 1 tsk. kanel
  • 1⁄2 tsk. kardemomme
  • 1 nip salt

CREME:

  • 4 dl cashewnødder, udblødt i min. 1 time

  • 1–1 1⁄2 dl kokosmælk

  • 1 tsk. vaniljepulver

  • 1/2 tsk. Brain blend

 

FREMGANGSMÅDE:

Kom alle ingredienser til muffinsene, undtagen mandlerne i en foodprocessor og kør det til en jævn konsistens. Rør mandlerne i og fordel dejen i muffinsforme.
Bag dem ved 175 grader 
i 40 min.

Kom alle ingredienserne til cremen i en foodprocessor og kør det til en jævn konsistens.

Lad muffinsene køle helt af inden de toppes med cremen.

 

Server en varm kop til, f.eks. Brain blend

Ældre indlæg
Nye indlæg
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom
Se produkterne i shoppen her

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods