Glutenfrie pebernødder

Pebernødder hører sig december og julen til. 

Men tåler du ikke gluten, så er det ikke så nemt at få fat i pebernødder. 

Medmindre du laver dem selv. 

Her får du opskriften, så du kan lave dem selv og ikke behøver undvære pebernødder i julen. 

Glutenfrie pebernødder

 

OPSKRIFT PÅ GLUTENFRIE PEBERNØDDER 

80 stk.  

 

INGREDIENSER:

  • 130 g havremel
  • 130 g hirsemel
  • 130 g kokospalmesukker
  • 130 g Naturli’ smørblok (eller kokosolie)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1/2 tsk. loppefrøskaller
  • 1/2 tsk. hvid peber
  • 1/2 dl havrefløde

 

FREMGANGSMÅDE:

Miks de 2 mel typer sammen i en skål. I en anden skål piskes sukker og smør sammen. Rør herefter melet, bagepulver, loppefrøskaller og krydderierne sammen. Hæld tilsidst fløden i og pisk det hele sammen, gerne med et piskeris.
Ælt derefter dejen med hænderne til en fast dej.

Tænd ovnen på 190 grader og gør en bageplade klar med bagepapir.
Rul dejen til lange pølser, skær dem i mindre stykker og rul dem
til pebernødder. Kom dem på bagepladen og bag dem i ca. 10- 13 min. Lad dem køle helt af før de nydes og kommes i en dåse.

Ældre indlæg
Nye indlæg
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom
Se produkterne i shoppen her

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods