Glutenfrit gurkemejebrød

Er du ved at være træt af rugbrødsmadder?

Så er her et nyt lækkert brød som du kan spise. 

Det smager hamrende godt og så er det nemt at lave.

Få opskriften herunder og prøv at gæt hvilken grøntsag som er hoppet med i dejen? 

Opskrift på glutenfrit gurkemejebrød 

1 bageplade. 

INGREDIENSER: 

  • 4 dl finthakket blomkål, svarer til 1⁄2 blomkål
  • 2 spsk. knuste hørfrø + 6 spsk. vand, eller 2 æg
  • 1 1⁄2 dl kikærtemel
  • 1 dl mandler
  • 2 tsk. Brain blend
  • 2 tsk. HUSK, loppefrøskaller
  • 1⁄2 tsk. salt

FREMGANGSMÅDE: 

Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade. Rør de knuste hørfrø sammen med vandet og lad det trække i 10 min. Dette springes over hvis der bruges æg.

Hak mandlerne fint i en food- processor, tilføj blomkål og kør til den er fintdelt.

Tilføj de resterende ingredienser og kør til en cremet masse.

Smør massen ud på bagepladen med ca. 1⁄2 -1 cm tykkelse.

Bag det i ca. 30 min. eller til det er gyldent. 

Lad det køle af på en bagerist, når det er færdigt. Og skær det derefter i 8-10 stykker. 

Opbevares på køl.

 

Du finder Brain blend her >

Ældre indlæg
Nye indlæg
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom
Se produkterne i shoppen her

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods