Desserten til juleaften er næsten altid ris á la mande.
Tåler du ikke komælk, så skal du have en anden.
Her er en god opskrift på en lækker mælkefri ris á la mande.

OPSKRIFT PÅ MÆLKEFRI RIS Á LA MANDE
INGREDIENSER:
- 4 dl kold mælkefri risengrød
- 1 tsk. vaniljepulver
- 3-4 spsk. mandelsplitter
-
Den fede del fra 1 stor dåse kokosmælk (gerne på køl natten over)
FREMGANGSMÅDE:
Rør den kolde risengrød sammen med vaniljepulver. Pisk den fede kokoscreme til flødeskum. Vend forsigtig kokosflødeskummet og mandelsplitterne i risengrøden.
Fordel ris á la manden i 4 glas. Stil dem på køl indtil de skal serveres.
Lige inden de serveres hældes den ønskede topping på og der pyntes evt. med lidt mandelsplitter.
Opskrift og billede: Maria Engbjerg