Indlægget indeholder reklame
Skum på toppen er ligesom toppen af kransekagen - det gør bare oplevelsen mere lækker.
Når du er på en café får du oftest en lækker skum og nu kan du også få skum på toppen derhjemme.
Jeg bliver ofte spurgt hvilken mælkeskummer jeg bruger og kan anbefale samt hvilken plantedrik.
Derfor har jeg lavet dette indlæg for at samle svarene om dette emne.


Men inden vi snakker mælkeskummer, så skal vi lige snakke plantedrikke, for det er ikke lige meget hvilken en du bruger.
Plantedrikke
Jeg anbefaler at bruge plantedrik til begge blends og gerne havremælk.
Og dem som hedder "Barista", de er egnet til at skumme og giver en lækker tyk skum.
Der findes efterhånden utrolig mange mærker på markedet.
Jeg har 2 yndlings.
Den ene er den grå barista havremælk fra Oatly (den hed før iKaffe).
Den anden er en ny økologisk fra Rema 1000.
Den er så lækker og skummer også rigtig godt og så er den billigere (ca. 13 kr.) end Oatly (ca. 20 kr.).

Og du må selvfølgelig helt selv bestemme hvilken mælk du foretrækker at bruge, der er intet der er forkert. Jeg bruger havredrik.
Mælkeskummere
Jeg har prøvet mange mælkeskummere igennem tiden men falder hele tiden tilbage til Bodum.
Og da jeg fik muligheden for at teste denne Bistro udgave af (vare nr. 11902-01EURO) sagde jeg ja tak.
Den er rigtig god, fylder ikke meget og den giver en god skum, er nem at rengøre og kan opvarme 400 ml. af gangen. Så det er også den jeg tager med mig under armen, når vi igen kan lave demos.
Og den varmer og skummer jo selvfølgelig din mælk på meget kort tid.
Jeg har også haft model (11870-01EURO) og den er også god. Den kan du finde her >
Jeg håber dette indlæg gjorde dig lidt klogere på plantedrikke og mælkeskummere og kan give dig skum på toppen af dine blends.
