Uhhhh... bare synet af disse får mine tænder til at løbe i vand...
Gør dine også det?
Disse naturlige proteinbarer er perfekte i madpakken eller som eftermiddagssnack.
De smager super godt og så mætter de!
Opskrift på naturlige proteinbarer
12 stk.
INGREDIENSER:
- 240 g sorte bønner, udblødte og kogte – svarende til 1 dåse
- 2 dl tørrede figner
- 2 dl ristede hasselnødder
- 1,5 dl tørrede morbær
- 1 dl hel boghvede
- 3 spsk. kokosolie
- 3 spsk. Purple blend
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 nip salt
FREMGANGSMÅDE:
Klip de tørre stilke af fignerne, kassér dem og hak fignerne groft. Kom dem i en foodprocessor med bønner, Purple brain, kokosolie, salt og vaniljepulver og kør det til en jævn, ensartet og klistret masse. Kom massen i en skål og ælt de øvrige ingredienser ind så de er jævnt fordelt.
Beklæd en form eller et fad med bagepapir og tryk massen ud i formen så den er ligeligt fordelt. Stil formen i køleskabet i mindst 1 time inden massen skæres i barer.
Opbevares på køl hvor barerne kan holde sig mindst 1 uge.