Hvad siger du til at du blot skal bruge 1 gryde til denne ret? Og dermed mindre opvask?
Det bliver et ja tak herfra.
Desuden er denne fyldt med et hav af grøntsager, fibre, er mættende og så det vigtige - den smager hammer godt!
Byd velkommen til One pot, som jeg tror du vil elske fra nu af.

OPSKRIFT PÅ ONE POT
4 portioner.
INGREDIENSER:
-
2 1/2 dl quinoa
-
5 dl grøntsagsbouillon
-
2 dl kokosmælk
-
1 løg, finthakket
-
2 fed hvidløg, fint revet
-
1 stor sød kartoffel, i tern
- 1 aubergine, i tern
- 200 g frisk spinat
- 1 tsk. karry
- 1 tsk. Brain blend
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. fennikelfrø
- Kokosolie til stegning
- Salt & peber
- Topping: Kokosflager, chili og evt. friske koriander (kan udelades)
FREMGANGSMÅDE:
Varm en gryde op til medium varme, smelt kokosolien og steg løg, hvidløg, sød kartoffel og aubergine heri i 5 min. Tilsæt alle krydderierne og vend det sammen med grøntsagerne.
Skyl quinoaen grundigt og kom den i gryden sammen med grøntsags- bouillonen. Bring det i kog og lad det simre i 15 min. Tilsæt kokosmælk og spinat. Når spinaten er faldet sammen smages der til med salt og peber.
Anret i skåle og pynt evt. med topping.