✔ Dag-til-dag levering ved bestilling inden kl.14 ✔ FRI fragt i DK over 499 kr. ✔ Vi sender også til Sverige og Norge

Vegansk æggesalat

Påsken står for døren og det betyder ofte også påskefrokost. 

Her er et godt bud på en vegansk "æggesalat", som kan bruges på brød eller som her ovenpå sød kartoffel. 

OPSKRIFT PÅ VEGANSK "ÆGGESALAT"

2 portioner.  

 

INGREDIENSER: 

  • 1 stor sød kartoffel eller 2 små (kan udelades og erstattes med en skive rugbrød). 
  • 1 dåse kikærter 
  • 2 gulerødder 
  • 1 stilk bladselleri 
  • 1 lille rødløg 
  • 1 håndfuld rosiner 
  • 3 spsk. soya yoghurt 
  • 3 stk. karry 
  • 1/2 tsk. Brain blend 
  • 1 fed hvidløg 
  • salt og peber 

 

FREMGANGSMÅDE:

Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.Vask den søde kartoffel grundigt og skær den i ca. 1,5 cm tykke skiver. Placer skiverne på bagepladen, sæt den i ovnen og bag i ca. 20 min - skiverne skal være møre, men ikke bløde.

Rør en dressing sammen af soya yoghurt, karry, Brain blend, hvidløg og smag til med salt og peber. Halver kikærterne og mos den ene halvdel groft, bland de hele og de moste kikærter sammen med dressingen og rosinerne.

Rødløg og gulerødder skæres i små tern, bladselleri skæres i tynde skiver og blandes sammen med resten af salaten. Top sweet potatoen eller et stykke brød med æggesalaten.

 

Rigtig god påske! 

 

Billedet er taget af den dygtige Maria fra Vanløse Blues og opskriften fra en e-bog vi lavede sammen engang. 

Ældre indlæg
Nye indlæg
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom
Se produkterne i kiosken her

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods

x