Når solen skinner kalder det på is.
Jeg har leget i køkkenet og lavet en helt utrolig lækker is med Chai blend, som jeg gerne vil dele med dig her.
Den er vegansk, glutenfri og uden raffineret sukker.
OPSKRIFT PÅ CHAT IS:
Til 2 personer.
INGREDIENSER:
- 1 dåse kokosmælk (jeg elsker Änglamarks øko)
- 4 spsk. kokossukker
- 3 spsk. nøddesmør (f.eks. Cashewsmør eller mandelsmør)
- 1 1/2 spsk. lecithin (giver en lækker cremet fløde konsistens)
-
2 tsk. Chai blend
FREMGANGSMÅDE:
Blend alle ingredienser i en blender til en cremet konsistens. Og er du den heldige ejer af en ismaskine, så kommer du det hele deri og lader den køre i 20-25 min. Følg instrukserne på maskinen.
Har du ikke en ismaskine, kan du komme isen i isforme og fryse. Eller i en større beholder, her skal dog røres i ca. hver 30. min.
Nyd når den er kold og klar!
På billedet har jeg drysset med kakaonibs.
Chai blend bruges til Chai latte, som kan nydes varm, kold og tilføjes i bagværk og is.