Vegetariske karrydeller

Lækre deller, som er vegetariske og fyldt med fibre, proteiner og grøntsager. 

Få opskriften her. 

Vegetariske karrydeller

OPSKRIFT PÅ VEGETARISKE KARRYDELLER

22-24 stk. 

INGREDIENSER: 

  • 2 1/2 dl røde linser
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • 1 blomkål, fint hakket (svarende til 8 d)
  • 2 store gulerødder, groft revet (svarende til 2,5 dl)
  • 2 æg
  • 100 g mandler, groft hakket
  • 1 løg, fint revet
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 6 spsk. kikærtemel
  • 1 1/2 spsk. karry
  • 1 tsk. Brain blend
  • Salt og peber
  • Kokosolie til stegning

 

FREMGANGSMÅDE:

Kog linserne i grøntsagsbouillonen i ca. 15-20 min. eller til de er helt udkogte og har en grødlignende konsistens. Rør alle ingredienser sammen og form farsen til frikadeller.

Steg dem i 5-6 min. på hver side i kokosolie på en medium varme pande eller bag dem i ovnen ved 200 grader i 20-25 min.

Server med en god salat til. 

Ældre indlæg
Nye indlæg
Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom
Se produkterne i shoppen her

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods