Lækre deller, som er vegetariske og fyldt med fibre, proteiner og grøntsager.
Få opskriften her.

OPSKRIFT PÅ VEGETARISKE KARRYDELLER
22-24 stk.
INGREDIENSER:
- 2 1/2 dl røde linser
- 5 dl grøntsagsbouillon
- 1 blomkål, fint hakket (svarende til 8 d)
- 2 store gulerødder, groft revet (svarende til 2,5 dl)
- 2 æg
- 100 g mandler, groft hakket
- 1 løg, fint revet
- 1 fed hvidløg, fint revet
- 6 spsk. kikærtemel
- 1 1/2 spsk. karry
- 1 tsk. Brain blend
- Salt og peber
- Kokosolie til stegning
FREMGANGSMÅDE:
Kog linserne i grøntsagsbouillonen i ca. 15-20 min. eller til de er helt udkogte og har en grødlignende konsistens. Rør alle ingredienser sammen og form farsen til frikadeller.
Steg dem i 5-6 min. på hver side i kokosolie på en medium varme pande eller bag dem i ovnen ved 200 grader i 20-25 min.
Server med en god salat til.