Glutenfrie julesnegle

I december skal der bages. 

Og vil du bage noget lækkert som også skal være glutenfrit og vegansk, så synes jeg du skal kaste dig over disse lækre julesnegle. 

Den er lavet af Maria Engbjerg.

OPSKRIFT PÅ GLUTENFRIE & VEGANSKE JULESNEGLE 

4-5 personer.  

 

INGREDIENSER:

  • 100 g fuldkornsrismel

  • 100 g quinoamel (boghvedemel eller havremel kan også bruges)
  • 2 spsk. FiberHUSK (den gule)
  • 1 tsk. xanthan gum (kan undlades, men giver en rigtig god struktur)
  • 1 tsk. tørgær
  • 1 tsk. flagesalt
  • 4 dl vand

 

FYLD:

  • 150 g kokosolie
  • 150 g kokossukker
  • 1 spsk. kanel

 

FREMGANGSMÅDE:

Pisk kokosolie, kokossukker og kanel sammen og stil det på køl imens du laver dejen.

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt vandet og rør det sammen til en jævn og ensartet dej. Lad dejen stå og samle sig i 10 min.

Pensl 2 stykker bagepapir med kokosolie. Rul dejen ud imellem de 2 smurte stykker bagepapir, så langt ud til kanterne det er muligt.

Tænd ovnen på 175 grader og smør en form/fad med kokosolie. Sneglene skal bages i et fad eller form, da fyldet ellers vil smelte ud og sneglene vil blive knas tørre.

Tag fyldet ud af køleskabet og fordel det på dejen med en dejskraber. Rul dejen sammen med hjælp fra bagepapiret.

Skær dejen i 12 lige store skiver og placér dem helt tæt i fadet.

Sæt fadet i ovnen og bag dem i 45 min.

Ældre indlæg
Nye indlæg
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Dit indkøbskurv er i øjeblikket tom
Køb nu

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods