Vi ved det godt. Vi skal spise flere grøntsager. Men hvordan får man flere grøntsager ind i sin kost uden at man skal tygge sig igennem 400 gram kålsalat?
Man gemmer dem, se hvordan her.
Her er de nemlig gemt i disse lækre vafler sammen med sød kartoffel creme indeni.

OPSKRIFT PÅ GLUTENFRIE KÅLVAFLER
8 vafler. (4 sandwich).
INGREDIENSER:
-
4 dl kikærtemel
-
4 dl vand
-
400 g rød- og hvidkål, fint snittet
- 1 dl solsikkekerner
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. Brain blend
- 1 tsk. flagesalt
FREMGANGSMÅDE:
Rør alle ingredienser til vaffeldejen sammen. Tænd vaffeljernet og lad det blive varmt. Kom halvdelen af dejen i vaffeljernet når lampen lyser grønt. Luk låget i og bag vaflen til lampen igen lyser grøn. Gentag med resten af dejen.
SÅDAN SAMLER DU DIN SANDWICHEN:
FYLD: Du kan bruge lige hvad du har lyst til.
Jeg har brugt:
- 1-2 squash i 2 cm diagonale skiver
- 1 rød peberfrugt i skiver
- Frisk spinat
- Sød kartoffelcreme
Pensl squashskiverne med olivenolie og grill dem et par minutter på hver side på en grill eller grillpande.
Smør vaflerne med sød kartoffel creme og fyld dem med grillet squash, peberfrugt og frisk spinat.