Når det er koldt udenfor.
Hvad er så mere nærliggende end at lave en varm lækker suppe.
Som ikke mindst beriger din krop med gode grøntsager.
Her får du min favorit suppe over dem alle.

OPSKRIFT PÅ GRÆSKAR-SØD KARTOFFEL SUPPE
2 portioner.
INGREDIENSER:
-
1/2 hokkaido græskar, i tern
-
2 store søde kartofler
-
7 dl grøntsagsbouillon
-
1 løg, i tern
- 2 spsk. kokosmælk, kun den fede del
- 1 fed hvidløg, i tern
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. Brain blend
- 1 tsk. tørret salvie
- Kokosolie til stegning
- Salt og peber
- Evt. rest quinoa
FREMGANGSMÅDE:
Varm en gryde op til medium varme, tilsæt kokosolien og steg græskar, søde kartofler og løg i et par minutter.
Tilsæt alle krydderierne, vend det rundt og tilsæt bouillonen. Bring suppen i kog og lad den simre i ca. 20 min.
Tilsæt nu kokosmælk til suppen og blend den jævn og cremet. Smag til med salt og peber. Top suppen med quinoa.
Server evt. vafler til.
Her er opskriften på karry vafler og her på kålvafler.