Lakridsbarer med kakao

De er lækre i madpakken, med på tur eller ferie, som snack når den søde tand melder sig på banen. 

Opskriften får du herunder. 

Lakrids barer med kakao

OPSKRIFT PÅ LAKRIDSBARER MED KAKAO 

12 stk. 

INGREDIENSER:

  • 2 dl medjool dadler
  • 2 dl cashewnødder
  • 1 dl tørrede abrikoser
  • 1 dl ren kakaopulver
  • 2 spsk. cashewsmør (el. anden nøddesmør)

  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 spsk. lakridspulver 
  • 1 spsk. Purple blend

  • 1 tsk. Brain blend
  • 1⁄2 tsk. flagesalt

 

FREMGANGSMÅDE:

Kom cashewnødderne i en foodprocessor og hak dem fint. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og kør til en klistret og smuldret konsistens.

Pres det godt sammen i en 20 x 20 cm form beklædt med bagepapir. Stil den i køleskabet i 1 time.

Skær den herefter i 12 barer. Nyd dem som en lækker snack og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet. Her holder de sig min. 10 dage.

Ældre indlæg
Nye indlæg
Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Dit indkøbskurv er i øjeblikket tom
Køb nu

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods