De er lækre i madpakken, med på tur eller ferie, som snack når den søde tand melder sig på banen.
Opskriften får du herunder.
OPSKRIFT PÅ LAKRIDSBARER MED KAKAO
12 stk.
INGREDIENSER:
- 2 dl medjool dadler
- 2 dl cashewnødder
- 1 dl tørrede abrikoser
- 1 dl ren kakaopulver
-
2 spsk. cashewsmør (el. anden nøddesmør)
- 2 spsk. chiafrø
- 1 spsk. lakridspulver
-
1 spsk. Purple blend
- 1 tsk. Brain blend
- 1⁄2 tsk. flagesalt
FREMGANGSMÅDE:
Kom cashewnødderne i en foodprocessor og hak dem fint. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og kør til en klistret og smuldret konsistens.
Pres det godt sammen i en 20 x 20 cm form beklædt med bagepapir. Stil den i køleskabet i 1 time.
Skær den herefter i 12 barer. Nyd dem som en lækker snack og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet. Her holder de sig min. 10 dage.